Tør du lade eksperterne kigge dig over skulderen..?

Vi kender det alle. Vi har styr på vores forretning, og der er ikke nogen som skal komme og fortælle os, at vi skal gøre tingene på en anden måde.

Men måske kan det fra tid til anden være sundt at få input fra andre omkring sine outsourcing aktiviteter. Og især når disse “andre” er blandt nogle at de folk i Danmark, som har mest erfaring med outsourcing.

Kombiner du det samtidig med en struktureret tilgang, agile analysemetoder og et standardiseret framework for gennemgangen af outsourcing aktiviteterne – og voila, ja så har du Reset Offshore Assessment 16.

Bag det står Resetworks (stiftet af Fritjof Lind, tidligere topchef hos CSC), der har allieret sig med Mads Troels Hansen (mange årig erfaring med outsourcing “på egen krop” + rådgiver omkring outsourcing). Og hvad så med “16” ..? Jo, det er et udtryk for at de benytter 16 timer i din virksomhed til reviewet indenfor 6 døgn.

Så du har resultatanalyser, konklusioner og anbefalinger hurtigt efter igangsættelse – og Resetworks kommer igen 100 dage efter, for at følge op på de forandringer du (forhåbentlig?) har igangsat.

Interesseret…? Du kan se nærmere her og få tilsendt mere information of Reset Offshore Assessment 16.


Leave a Comment