Ny rapport om IT outsourcing i Danmark

Trellis har på vegne af NNIT foretaget en omfattende undersøgelse af brugen af IT outsourcing i Danmark. Den giver et godt indsigt i de forventninger og ambitioner virksomhederne håber at realisere gennem brug af outsourcing.

For de virksomheder, som evner at  udnytte outsourcing, er det blevet en konkurrencemæssig fordel. De får herigennem adgang til en større kapacitet, samt teknologiske færdigheder de ikke selv besidder – og gevinster indenfor effektivisering og optimering.

En af de bemærkelsesværdige resultater af undersøgelsen er, at virksomhederne i højere grad er begyndt at kigge på deres egne færdigheder i forhold til at håndtere outsourcing. Det er nu ikke bare leverandørens evner som er under lup – men en erkendelse af at der skal to parter til at skabe en outsourcing succes! Og derfor en nødvendighed, at der er internt er det rette organisatoriske setup og kompetencer (metoder, processer og mennesker) tilstede.

Herunder er der nogle tal fra rapporten – og hvis du er interesseret i den fulde rapport, kan du kontakte Katie Gove / Trellis.

Leave a Comment