Distribueret udvikling – IBM Softwaredag

Hvis du ikke var blandt de over 1.000 personer der i sidste uge deltog på IBM’s Softwaredag i Øksnehallen, gik du glip af nogle spændende præsentationer.

Og hvis du som jeg er interesseret i distribueret udvikling, så ville du med sikkerhed have synes om Christian Bornfelds (Danske Bank) indlæg “Fra vandfaldsmetode til agil udviklingsprocess”.

Danske Bank Distribueret udvikling

Christian fortalte om hvordan Danske Bank igennem metoder, værktøjer og organisations udvikling har opnået virkelige resultater. Og er blevet mere effektive, fået en hurtigere time-to-market samt en bedre kvalitet ved at skifte fra vandfald til agil udvikling.

Danske Bank benytter i høj udstrækning distribueret udvikling (Indien) og har ved indførelse af Rationel Team Concert (IBM værktøj) opnået en bedre indsigt i hvilke opgaver der arbejdes på samt overblik over Product Backloggen.

Du kan her se Christians præsentation Fra vandfaldsmetode til agil udviklingsproces

En ligeledes spændende præsentation var Annette Klink Dalgaards (IBM Agile Coach) “Få fordelene ved  agil udvikling i IT-portefølgen”.

scrum

Annette fremhævde værdien af at benytte agil udvikling ved distribueret udvikling – og fordele indenfor bedre team motivation (lavere udskiftning i teamet), hyppigere leverancer samt indbygget kvalitet.

Link til: Få fordelene ved agil udvikling i IT-porteføljen

Leave a Comment