6 outsourcing nytårsforsæt

Nu er det den tid på året hvor man laver sine nytårsforsæt, og indgangen til 2012 er ingen undtagelse. Og selvom intentionerne er gode, er det de færreste nytårsforsæt, der holder ret lang tid efter, de sidste champagnedråber er drukket.

Men det skal ikke afholde mig fra at komme med mine nytårsforsæt, som outsourcing leverandør:

 1. Jeg vil hjælpe mine klienter
  Gennem outsourcing løsninger der kan føres ud i livet, vil jeg hjælpe min klienter med at blive mere konkurrence dygtige, fleksible og spare penge.
 2. Jeg vil blive en ligeværdig partner
  Jeg vil være en samarbejdspartner, ikke bare en leverandør. Jeg vil hjælpe med at gennemføre innovative løsninger og ikke bare beholde status quo. Jeg vil levere, og investere i at vi har de mest talentfulde konsulenter – der kan hjælpe mine klienter med at tage outsourcing fra et taktisk til et strategisk niveau.
 3. Jeg vil dele min viden
  Jeg vil dele viden om best practises, gode værktøjer og processer som fungerer, på tværs at klienter. Jeg vil ikke lade gode løsninger gå til spilde, men sikre at de nye og effektive måder at gøre tingene på bliver delt blandt alle mine klienter.
 4. Jeg vil sige hvad jeg mener
  Jeg vil lade PowerPointen og de indforståede termer blive liggende i tasken. Og istedet tale i et forståeligt sprog med mine klienter. Jeg vil være direkte, om det så handler omkring outsourcing, nødvendige forandringer eller afskedigelser.
 5. Jeg vil undgå dårlige relationer
  Jeg vil sørge for at aftalen er rigtig for begge parter. Og gå væk fra kunder, der kun forstår prisen. De virkelige gevinster kommer igennem at skabe innovation og værdi, og ikke bare billig arbejdskraft – med pressede marginer, der i sidste ende vil skuffe.
 6. Jeg vil være ærlig om mine mangler
  Der kan være fristende at sige at alt kan lade sig gøre. Jeg vil sige tingene som de er. Jeg vil være ærlig over for nye klienter fra dag 1 – selvom det måske betyder, jeg taber forretningen. Jeg vil give realistiske forventninger – selvom det måske ikke lige er det ønskede svar.

Leave a Comment